Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kapusta pekińska z pieczarkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1
pieczarki 50 dkg
masło 2 łyżki
sól, pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: kapusta pekińska z pieczarkami

pieczarki oczyścić,umyć,wrzucić na rozgrzane masło wraz z posiekaną cebulą,podlać niewielką ilością wody,dusić do miękkości.pod koniec duszenia wymieszać z pokrojoną w drobno kapustą pekińską.doprawić do smaku solą i pieprzem.podawać na ciepło

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Justyna87 21.07.2012 16:05
super
Smakosz6 18.08.2010 15:50
pycha
RenataZ-et 09.08.2010 12:35
Ja też przepadam za pekinką :)
annamariakowalczyk3 23.07.2010 06:08
uwielbiam kapustę pekińską.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak