Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Roladki schabowe z kiełbaską

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

schab bez kości 4 plastry
kiełbasa toruńska
szynka 4 plastry
sos serowy
koper świeży
Chili pieprz cayenne mielone Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Roladki schabowe z kiełbaską

Schab umyć i osuszyć. Rozbić pod folią. Natrzeć solą ziołową, cayenne i białym pieprzem. Na każdym plastrze układać ser, wędlinę i kiełbasę pokrojoną w krążki. Zawinąć i ułożyć w naczyniu żaroodpornym wysmarowanym masłem. Zalać sosem serowym i posypać koperkiem. Piec ok. godz. 200stopniach.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Zoso 21.08.2012 23:53
wygląda smacznie
Rafał10 22.06.2012 09:20
mniam, ładnie podane... śliczne talerzyki :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak