Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Gotowana marchewka czosnkowa

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

marchew 2-3
mąka
masło czosnkowe
bulion
Kucharek przyprawa do potraw

Przepis i sposób przygotowania na: Gotowana marchewka czosnkowa

Marchewki obrać i pokroić w równą kostkę. Ugotować w bulionie z kostki z dodatkiem kucharka. Odcedzić, dodać łyżkę masła czosnkowego, oprószyć mąką (łyżka) i zamieszać na małym ogniu. Posypać świeżym koperkiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Rafał10 22.06.2012 09:33
z masełkiem czosnkowym musi być pyszna :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak