Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta jajeczna mojej babci.

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 4
szczypiorek
masło 1 łyżka
majonez
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczna mojej babci.

Jajka ugotować na twardo i przepuścić przez praskę do czosnku. Szczypiorek posiekać drobno i dodać do jaj wraz z masłem i majonezem. Przyprawić i wyrobić na jednolitą masę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ElizaT 27.09.2012 10:57
smaczna
manaika 28.08.2012 13:03
robię taką, ale bez masła
Norgiusz 30.07.2012 12:39
super
Rafał10 22.06.2012 13:14
mniam taka pasta to coś wspaniałego :)
treonina 21.06.2012 23:51
świetna na świeży chleb :-)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak