Składniki:
kapusta młoda | pół lub ćwierć głóki |
rzodkiewka | 1 duża |
marchew młoda | 1 |
jabłko kwaśne | 1 |
szczypiorek | |
cebula | 1 |
natka pietruszki | |
koperek | |
cukier | |
sól | |
pieprz | |
majonez | 1 łyżka |
kapusta młoda | pół lub ćwierć głóki |
rzodkiewka | 1 duża |
marchew młoda | 1 |
jabłko kwaśne | 1 |
szczypiorek | |
cebula | 1 |
natka pietruszki | |
koperek | |
cukier | |
sól | |
pieprz | |
majonez | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: