Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczarki z farszem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

szynka w kostce 50 g
natka pietruszki 1
majonez 50 ml
jogurt 50 ml
z kurczaka z dipem serowym Knorr Chrupery
pieczarki 20 szt.
ser żółty 100 (tarty)

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczarki z farszem

Kroki postępowania

1
1. Pieczarki myjemy i ucinamy ogonki. Obtaczamy w panierce knorr.
Krok 1 - Pieczarki z farszem foto
2
2.Kroimy w kosteczkę ser,szynke i natke pietruszki.
Krok 2 - Pieczarki z farszem foto
3
3. Faszerujemy pieczarki farszem.
Krok 3 - Pieczarki z farszem foto
4
4. Robimy dip z saszetki knorr.
Krok 4 - Pieczarki z farszem foto
5
5. Pieczarki kłądziemy na pergaminie i pieczemy w nagrzanym piekarniku do 200 stopni przez około 30 minut.
Krok 5 - Pieczarki z farszem foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Justyna28 12.07.2012 19:41
pycha:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak