Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

CHŁODNIK WIOSENNY

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

maślanka 1 litr
rzodkiew 1 pęczek
sałata 1 główka
szpinak 5 listków
koperek 1 łyżka
nac pietruszki 1 łyżka
sól - do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: CHŁODNIK WIOSENNY

Maślankę ubić trzepaczką. Rzodkiewkę drobno posiekać, sałatę i szpinak pokroić w paseczki. Dodać razem z rozdrobnioną zieleniną do maślanki, posolić i dokładnie wymieszać. Podawać od razu po przygotowaniu by warzywa nie zwiotczały. SMACZNEGO!!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ibag24 06.09.2012 08:27
lubię go jeść

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak