Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

szybkie kulki

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Biszkopty
krem do tortów
wiórki kokosowe
czekolada
kolorowa posypka

Przepis i sposób przygotowania na: szybkie kulki

Krem do tortów przygotowujemy wg przepisu na opakowaniu. Wkruszamy do niego biszkopty. Dokładnie mieszamy masę i formujemy kulki. Czekoladę roztapiamy w kąpieli wodnej a wiórki kokosowe prażymy na złoty kolor na suchej patelni.

Obtaczamy kulki w wiórkach oraz posypce a niektóre oblewamy czekoladą.

Wstawiamy do lodówki na minimum 15 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

PaniMISIOWA 10.05.2013 21:13
fajne pomysłowe
plocia 22.07.2012 23:23
ostatnio robiłam, pyszne
Pietruszka 21.06.2012 12:21
Pomysłowe
Karolcia12 21.06.2012 10:56
super
Rafał10 21.06.2012 10:43
mniam wygląda świetnie !
ania20m 21.06.2012 10:39
Wyglądają pysznie :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak