Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Torcik z chleba

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

serka homogenizowanego 2 opakowania
dżem truskawkowy 1 słoiczek
chleb tostowy 1 opakowanie

Przepis i sposób przygotowania na: Torcik z chleba

Chleb pszenny rozkładamy na kromki. Połowę kromek chleba smarujemy serkiem homogenizowanym, drugą połowę dżemem truskawkowym. Układamy warstwowo na siebie kromkę posmarowanaą dżemem, na to kromkę posmarowaną serkiem i tak do wyczerpanai składników (najlepiej robić to w blaszce keksowej). Pozostawiamy na 5 minut, żeby troszkę zwilgotniał chleb i możemy kroić.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak