Składniki:
szparagi białe | 3 pęczki |
por (biała część) | 3 szt po 7-8 cm |
cebula | 30 dag |
wywar drobiowo-warzywny | 2,5 litr na styl francuski |
śmietana 30% | 200 ml |
sól | |
pieprz | |
masło klarowane | 2 łyżka |
płatki migdałowe |
szparagi białe | 3 pęczki |
por (biała część) | 3 szt po 7-8 cm |
cebula | 30 dag |
wywar drobiowo-warzywny | 2,5 litr na styl francuski |
śmietana 30% | 200 ml |
sól | |
pieprz | |
masło klarowane | 2 łyżka |
płatki migdałowe |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: