Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

DUSZONE PIECZARKI Z NATKĄ PIETRUSZKI

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pieczarki 1/2 kilograma
czosnek 1 ząbek
olej - -
masło - -
sól - do smaku
pieprz - do smaku
Bułka tarta klasyczna Prymat - -
natka pietruszki - -

Przepis i sposób przygotowania na: DUSZONE PIECZARKI Z NATKĄ PIETRUSZKI

Pieczarki umyć, pokroić, udusić na niewielkiej ilość i masła z dodatkiem oleju. Przyprawić do smaku solą i pieprzem, dodać czosnek. Miękkie grzyby przełożyć na talerz, posypać bułką tartą, posiekaną zieleniną, skropić masłem. SMACZNEGO !!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak