Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Derolaj

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filet z kurczaka podwójny 2 szt
ser żółty 20 dag
Bułka tarta klasyczna Prymat do panierki
olej do smażenia
sól do smaku
przyprawa do potraw Kucharek do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Derolaj

Filety z kurczaka zmielić przez maszynkę do mięsa, jak na mielone i doprawić do smaku wg uznania. Na ręce rozklepać jak na mielone i do środka włożyć ser żółty i zwinąć w rulon. Panierować w bułce tartej i piec na głębokim oleju, najlepiej w frytkownicy. Podawać z sałatką mogę też być frytki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Reda 05.09.2012 11:19
super
Reda 05.09.2012 11:19
super
safcia 02.08.2012 20:22
pyszności

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak