Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

dip z warzywami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jogurt grecki 1 szkl.
czosnek 2 ząbki
sok z cytryny 1 łyżka
pomidor suszony 1 szt.
sól i pieprz
Szczypiorek cienki 2 łyżki
papryka czerwona po 1 szt.
papryka żółta po 1 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: dip z warzywami

paprykę umyć usunąć gniazda nasienne pokroić w średnie paski i odstawić.Przygotować dip,czosnek obrać posiekać wymieszać z jogurtem,sokiem z cytryny oraz posiekanym szczypiorkiem doprawić do smaku solą i pieprzem,dokładnie wymieszać i wlac do małej miseczki.Paski papryki przed jedzeniem maczać w przygotowanym dipie.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Motorek 10.08.2013 04:13
Świetny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak