Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Chleb opiekany w jajku

2.0
(9)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 2 szt
mleko 50 ml
Kucharek przyprawa do potraw
czosnek
keczup pikantny
olej do smażenia
chleb 6 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Chleb opiekany w jajku

Jajko rozbijamy wlewamy mleko , roztrzepujemy , wsypujemy pół łyżeczki vegety. Olej rozgrzewamy na patelni . Kromki chleba kroimy na pół i maczamy w jajku z mlekiem , następnie dajemy na gorący olej i smażymy na małym ogniu z obu stron na złoty kolor. Można ząbkiem czosnku natrzeć upieczony chlebek i polać keczupem . Smacznego .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

romanrafal
romanrafal 18.01.2014 08:38
bardzo lubię taki chlebek
Bernadeta1 05.10.2013 00:39
szybko i smacznie
Seba 17.08.2013 12:28
smaczny jest taki chlebek
Łukasz15 28.04.2013 14:25
Bardzo lubię
daria2911 25.06.2012 20:04
pycha :)
Wafelek2601 20.06.2012 22:49
bardzo lubię
Rafał10 20.06.2012 10:57
mój ulubiony chlebuś
EWI 20.06.2012 07:59
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak