Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pasta z tuńczyka

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

tuńczyk w sosie własnym 2 puszki
majonez 5 łyżek
sok z cytryny 1 łyżka
natka pietruszki
jajko ugotowane na twardo 2 szt.
Pieprz biały mielony Prymat
sól

Przepis i sposób przygotowania na: pasta z tuńczyka

ugotowane jajka obrać,tuńczyka osączyć,zmiksować z majonezem,doprawić do smaku sokiem z cytryny świeżo wyciśniętym,solą i pierzem białym całość dokładnie wymieszać posypać posiekaną natką pietruszki i drobniutko posiekanym jajkiem.podawać z chipsami lub pieczywem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Seba 24.06.2012 09:45
pyszna pasta do pieczywa
Rafał10 20.06.2012 11:07
oj taka pasta za mną chodzi... zrobię ją :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak