Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pierogi w śmietanie i ziołach

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

śmietana
Zioła prowansalskie suszone Prymat 1 łyżka
sól do smaku
pieprz do smaku
olej do smażenia
pierogi 40 ruskie

Przepis i sposób przygotowania na: Pierogi w śmietanie i ziołach

Pierogi kroimy na pół i smażymy na oleju z obu stron na złoty kolor. Następnie dodajemy śmietanę, zioła prowansalskie i doprawiamy solą i pieprzem. Smażymy ok. 5 minut.
Smacznego.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Boska_Agatka 04.03.2013 20:02
Ale bym zjadła
wlicka 26.02.2013 00:49
pyszne są:>
Kate131 10.10.2012 09:08
nigdy tak nie jadlam
Jodaj 20.08.2012 09:59
ze śmietanka najlepsze :)
Paweł10 09.08.2012 14:03
super
Katarzyna54 02.08.2012 09:20
super
Rafał10 03.07.2012 09:22
bardzo często jemy z ziołami prowansalskimi :)
Amellia 02.07.2012 08:41
mniam
Andysz 23.06.2012 11:19
ależ mam na nie ochote;))
Betka 22.06.2012 09:52
mniam mniam;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak