Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sosy do hamburgerów

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

majonez 1 sztuka
keczup 1 sztuka
musztarda 1 sztuka
jogurt naturalny 1 opakowanie
czosnek 2 ząbki
kolendra do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Sosy do hamburgerów

Pierwszy sos
Majonez wymieszać z keczupem wg uznania. Przyprawić pieprzem

Drugi sos
Majonez wymieszać z musztardą, dodać kolendrę.
Trzeci sos
Czosnek utrzeć z jogurtem naturalnym, dodać zioła prowansalskie.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Megi 09.11.2012 13:28
uwielbiam takie sosy jako dodatek do wielu dań
Małgorzata106 29.08.2012 21:18
super
Jodaj 17.07.2012 09:30
pyszne te sosy :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak