Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

mięsko obiadowe na ostro

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

szczypior 1/2 garstki
porcje kotletowe 6 sztuk
koper 1 garść
musztarda do posmarowania
sól i pieprz do posypania
cebula 3 sztuki
chrzan posmarowania
masło do posmarowania

Przepis i sposób przygotowania na: mięsko obiadowe na ostro

Porcje kotletowe ubijamy delikatnie, smarujemy chrzanem, na niego masło. Następnie umyty , posiekany koer i szcyzpiorek, na samą góre kładziemy cebul e pokrojoną i posypuemy solą i pieprzem, zawijamy w pazłotko i wykładamy na grilla. zachecam do zrobienia z chrzanem, smaczne jest.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Aneta41 25.11.2012 11:23
wygląda zachęcająco
mic 13.09.2012 21:12
co za apetyczny wyglad
dagmara020 05.09.2012 12:45
musi być pyszne
RenataZ-et 04.08.2012 17:21
pyszne mięsko
ilka_86 25.07.2012 21:38
smaczny obiadek

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak