Składniki:
fasola Jaś | 1/2 kg |
kiełbasa śląska | 3 pętka |
marchew | 2 sztuki |
cebula | 1 sztuka |
pomidory w puszce | 1 sztuka |
koncentrat pomidorowy | 3 łyżki |
bulion drobiowy | 2,5 l |
sól | |
pieprz | |
majeranek | |
ziarenka pieprzu | |
Liść laurowy suszony Prymat |
fasola Jaś | 1/2 kg |
kiełbasa śląska | 3 pętka |
marchew | 2 sztuki |
cebula | 1 sztuka |
pomidory w puszce | 1 sztuka |
koncentrat pomidorowy | 3 łyżki |
bulion drobiowy | 2,5 l |
sól | |
pieprz | |
majeranek | |
ziarenka pieprzu | |
Liść laurowy suszony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: