Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sałatka z fasolą czerwoną i fetą

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ser feta 1 opakowanie
fasola czerwona 1 puszka
kukurydza 1 puszka
pomidory 2 szt
por (biała część) 1 szt
majonez 3 łyżki
sól do smaku
pieprz do smaku
jajko ugotowane na twardo 3 szt

Przepis i sposób przygotowania na: sałatka z fasolą czerwoną i fetą

Pomidory sparzyć i obrać ze skóry. Jajka pokroić w drobną kostkę. Ser feta odcedzić i pokroić w drobna kostkę.Pora pokroić w piórka i sparzyć. Składniki przełożyć do miski, tak samo jak kukurydzę i fasolę, dodać majonez i wymieszać wszystko razem. Doprawić do smaku.
Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak