Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

karp smażony

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

karp 1
sól
pieprz
mąka
cytryna
tłuszcz do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: karp smażony

wypatroszoną i oskrobaną rybę pokroić na małe kawałki. Pokropić sokiem z cytryny. Mąkę wymieszać z solą i pieprzem. Rybę obtaczać w mące i smażyć w głębokim tłuszczu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

caralajna 29.08.2012 08:30
mniam
Rafał10 28.06.2012 09:04
mniam ale bym zjadła karpika :)
ben-ka 27.06.2012 09:57
bardzo lubię karpia.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak