Kapusta w occie

Kapusta w occie

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kapusta biała

    1 szt
  • marchewka

    3 szt
  • cukier

    15 dkg
  • ocet 10 %

    150 ml
  • sól

  • woda

    0,5 (źródlana)
  • papryka czerwona

    1 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kapustę,paprykę i marchew kroimy. Wszystko układamy warstwami w naczyniu, przyciskamy talerzem i zalewamy gorącą marynatą

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat