Przepis i sposób przygotowania na: Ryba w sosie pomidorowo-pieczarkowym
Rybę obtoczyć w panierce i upiec. Układać warstwami i polać sosem.
olej | 1 szkl. |
pieczarki | 50 dag |
cebula | 6 szt |
woda | 0,5 szkl |
ketchup łagodny | 1 duży |
przecier pomidorowy | 3/4 słoika |
ocet | 1 łyżka |
cukier | 1 łyżka |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
jajko | do panierki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | do panierki |
ryba | 1 kg |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: