Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z wątróbki drobiowej

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

wątróbka drobiowa 35 dkg
jajko 3
cebula 1
masło 5 dkg
ser żółty 10 dkg
pieprz
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z wątróbki drobiowej

Oczyszczoną wątróbkę myjemy i osuszamy. Kroimy na mniejsze kawałki i smażymy, następnie chłodzimy. Jajka gotujemy na twardo i obieramy. Obraną cebulę kroimy w ćwiartki. Wątróbkę, jajka i cebulkę mielimy maszynką do mięsa. Ser ścieramy na tarce o drobnych oczkach. Wszystkie zmielone składniki łączymy z masłem a następnie z serem i doprawiamy do smaku solą i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IwonaKa 11.10.2013 00:37
na pewno by mi smakowała bo uwielbiam wątróbkę
Ada-Gaba 20.02.2013 21:14
zapowiada się pysznie
barbara11561 31.01.2013 17:00
świetna
berys18 21.01.2013 10:39
fajny pomysł
Łukasz15 19.12.2012 00:33
Bardzo dobra
Wacław 06.12.2012 14:39
na pewno pyszna !
Margo1 27.11.2012 00:22
takiej jeszcze nie jadłam
Margo1 27.11.2012 00:22
takiej jeszcze nie jadłam
IKrakowianka 17.10.2012 22:28
świetna
Justa32 07.09.2012 09:56
Co? dla mnie!!!
Aneta41 31.08.2012 20:26
zapowiada się smacznie
Wafelek2601 27.07.2012 18:10
ciekawa
RenataZ-et 24.07.2012 18:42
fajna pasta
kate.500 20.07.2012 23:24
smaczna
Betka 29.06.2012 01:10
fajna pasta;)
anulka69 22.06.2012 09:09
super
Rafał10 19.06.2012 12:19
musi być przepyszna z serkiem :)
romanrafal
romanrafal 18.06.2012 15:56
smaczna
Dorota59 18.06.2012 13:23
rewelacyjna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak