Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

jogurtowa pianka

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jogurt naturalny 1,5 l.
cukier puder 6 łyżek
truskawki świeże 1 szkl.
arbuz kawałek
Żelatyna wieprzowa Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: jogurtowa pianka

jogurt wlać do naczynia i zmiksować z cukrem i rozpuszczoną w odrobinie wody żelatyną połowę masy zmiksować z umytymi i odszypułkowanymi truskawkami wylać do formy wyrównać wstawić do stężenia do lodówki,na zastygniętą masę położyć kawałki arbuza i zalać pozostałym jogurtem schłodzić.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

caralajna 31.08.2012 08:45
lubię taką

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak