Przepis i sposób przygotowania na: Karmelowe ciasto
Z 1/2 kostki masła, cukru i kakao przygotować polewę. Polewą polać herbatniki ułożone na masie. Odstawić do zastygnięcia.
jajko | 6 sztuk |
mąka pszenna | 1 szklanka |
mąka ziemniaczana | 1/2 szklanki |
cukier | 1 szklanka |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
mleko skondensowane | 1 puszka |
masło roślinne | 1 kostka |
herbatniki | 2 duże opakowania |
masło roślinne | 1/2 kostki |
cukier | 4 łyżki |
kakao | 4 łyżki |
herbata | 1 szklanka |
wódka | 1 kieliszek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: