Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ogórkowe łódeczki

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ogórek świeży 1 szt.
seler naciowy 1 łodyga
rzodkiewka 1 pęczek
kukurydza konserwowa 2 łyżki
sól
majonez 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: ogórkowe łódeczki

ogórek umyć przekroić na połowę wydrążyć miąższ i posmarować majonezem,miąższ posiekać dodać osączoną kukurydzę oraz umyte i posiekane rzodkiewki z selerem dodać pozostały majonez przyprawić solą do smaku dokładnie wymieszać i napełnić wydrążone połówki ogórka,przed podaniem schłodzić w lodówce,można to danie przyrządzić także z kwaszonych ogórków.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wiesława1 07.08.2012 10:43
robię podobnie
ilka_86 31.07.2012 12:55
lubię takie przekąski

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak