Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka paryska

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

marchew 2-3 szt
seler 1 szt
burak ćwikłowy
fasolka szparagowa zielona garść
jajko 3 szt
natka pietruszki 1 pęczek
sól do smaku
ryba 1 (w oleju)
kaszka 25 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka paryska

Ugotować oddzielnie marchew, seler, burak, fasolkę szparagową. Można dodać i inne warzywa. Ugotowane warzywa pokrajać w drobną kostkę i wymieszać z rybą z puszki. Całość zalać majonezem. Podawać w salaterce, przybraną pokrajanymi w talarki jajkami ugotowanymi na twardo, kostkami sera i gałązkami naci pietruszki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta1 23.08.2013 12:27
takiej nie robiłam
Marta1986 04.07.2012 12:08
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak