Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dip szpinakowo-jogurtowy

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szpinak 1 kg
jogurt 1 szklanka
cebula 2 szt
czosnek 4 ząbki
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Dip szpinakowo-jogurtowy

Na rozgrzanej oliwie zeszklić drobno pokrojony czosnek i cebule. Dodać umyty i pokrojony szpinak. Dusić wszystko na małym ogniu. Jogurt wymieszać z sola i pieprzem, zalać nim zimny szpinak i zmiksować. Doskonale smakuje z chipsami i daniami z grilla.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ben-ka 21.01.2014 08:43
Bardzo ciekawa propozycja.
Pani Domu 27.12.2013 10:14
smaczny i zdrowy
pierniczkowo 27.09.2013 13:28
super, na pewno wypróbuję :)
barbara11561 30.08.2013 11:17
wygląda bardzo apetycznie
m1monika 07.07.2013 23:47
fajny dip :-)
Seba 26.05.2013 21:10
bardzo fajny
junox 11.03.2013 23:48
lubię taki
smakoszek 10.02.2013 19:43
pyszny sosik
Grazyna0211 07.02.2013 14:07
bardzo fajny pomysł
berys18 11.01.2013 16:37
z pewnością wypróbuję
Łukasz15 25.11.2012 07:03
Super
ankaryba 04.09.2012 11:29
ciekawa jestem jak smakuje
olkaaa 28.07.2012 15:54
super przepis
Betka 25.07.2012 08:47
mniam mniam;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak