Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasola biała po wrocławsku

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

fasola biała 400 g
tłuszcz 2 łyżki
koncentrat pomidorowy 3 łyżki
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Fasola biała po wrocławsku

Fasolę zalewamy wodą zagotować i pozostawić na 2 godziny. Następnie ugotować w tej samej wodzie , pod koniec gotowania dopiero solimy , miękką już fasolkę odcedzamy polewamy tłuszczem dajemy koncentrat pomidorowy i chwilkę dusimy .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

chelsi 20.08.2012 15:31
mmmmm
mamusia1 30.07.2012 09:32
pyszna
halina55 17.06.2012 13:52
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak