Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Cebula po prowansalsku

3.0
(13)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

cebula 500 g
natka pietruszki
masło 3 łyżki
sól
cukier
pieprz
czosnek
sok z cytryny

Przepis i sposób przygotowania na: Cebula po prowansalsku

Cebulę obieramy i sparzyć wrzątkiem , czosnek posiekać , podsmażyć , dodać drobno poszatkowana natkę pietruszki , cebule i przyprawy , dusimy to razem pod przykryciem często mieszając , doprawić do smaku .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

zuzanna_z 06.08.2012 12:27
ciekawe
cooleczka 22.07.2012 16:28
coś nowego
Emiliozo 14.07.2012 12:31
pomysłowa potrawa
reniatka 04.07.2012 12:16
ciekawe
Kate131 24.06.2012 06:51
a do czego to podajesz?
Margo1 17.06.2012 13:07
Podczas duszenia możemy cebule skrapiać wodą .

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak