Sposób przygotowania

Jajka gotujemy na twardo, obieramy i kroimy na pół. Cebulę i ogórki kroimy w drobniutką kostkę lub siekamy w blenderze. Mieszamy z majonezem i przyprawiamy pieprzem. Jajka polewamy sosem tatarskim, a dla ozdoby posypujemy pokrojonym w kostkę ogórkiem i posiekanym wąskim szczypiorkiem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 2
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    rewelacyjne !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    adamekpa

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    ciekawe i ładne
  • 0
    original
    Opublikowano

    emeslive

    Apetyczne, podoba mi się :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !