Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

parówki w cieście z patelni

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mąka 1 szklanka
proszek do pieczenia 1 łyżeczka
jajko 1 duże
mleko kokosowe
parówki 5-6 szt
tłuszcz do smażenia
Przyprawa do pizzy i dań kuchni włoskiej Prymat 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: parówki w cieście z patelni

Mąkę przesiałam, dodałam proszek do pieczenia, przyprawę do pizzy, jajko i mleko-tyle, by ciasto było gęste. Parówki przedzieliłam na pół. obłożyłam grubo ciastem i smażyłam w głębokim tłuszczu.

Smacznego :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Stenka 15.12.2012 09:17
smaczne
jola1508 17.06.2012 20:44
bardzo fajny przepis
jola1508 17.06.2012 20:44
bardzo fajny przepis
magdalea 17.06.2012 11:05
ciekawy pomysł

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak