Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Babka ucierana szybka

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jajko 6 szt
cukier 20 dag
masło 20 dag
mąka ziemniaczana 20 dag
mąka pszenna 20 dag
proszek do pieczenia
mleko 1/2 szkl
cukier waniliowy

Przepis i sposób przygotowania na: Babka ucierana szybka

Masło rozetrzeć, dodać po jednym jajku, cukry, mleko, mąkę wymieszaną z proszkiem. Piec ok 1 godz w temperaturze 160 stopni C

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak