Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

jabłka nadziewane serem fetą

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jabłka 5 szt.
ser feta 10 dkg.
ser żółty 10 dkg.
sól i pieprz
Szczypiorek cienki

Przepis i sposób przygotowania na: jabłka nadziewane serem fetą

jabłka umyć nie obierać ściąć wierzch część miąższu wydrążyć i pokroić połączyć ze startym serem żółtym oraz fetą dodać posiekany i umyty szczypiorek oraz kiełki doprawić do smaku solą i pieprzem całość wymieszać i napełniać wydrążone jabłka,można podawać od razu lub podpiec lekko na grillu aby ser się rozpuścił i podawać bezpośrednio po zdjęciu z rusztu.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak