Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pasta ogórkowo-czosnkowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ogórek świeży 1 szt.
czosnek 2 ząbki
sól
jogurt naturalny 1/2 szkl.
serek śmietankowy 1/2 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: pasta ogórkowo-czosnkowa

jogurt połączyć z serkiem homogenizowanym,ogórka umyć obrać zetrzeć na tarce o dużych oczkach,czosnek utrzeć z odrobiną soli dodać do masy jogurtowej połączyć se sobą i podawać do pieczonych ryb oraz mięs.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Mirka-Ludomila 08.11.2012 09:12
pyszna
motyl 16.06.2012 18:46
smaczna
motyl 16.06.2012 18:46
smaczna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak