Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

młode ziemniaki faszerowane mięsem, gotowane na parze

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso mielone 200-300 g
cebula 1 szt
Przyprawa do mięsa mielonego farszu i klopsów Prymat
Sól czosnkowa jodowana Prymat
ser żółty
tłuszcz do smażenia
ziemniaki młode

Przepis i sposób przygotowania na: młode ziemniaki faszerowane mięsem, gotowane na parze

Ziemniaki oskrobałam i wydrążyłam. Cebulę podsmażyłam, dodałam do tego mięso mielone i przyprawę do mięsa. Wymieszałam i podsmażyłam. Nadziałam tym ziemniaki posypane solą i ugotowałam na parze. Na koniec położyłam na wierzch ser żółty i zapiekłam chwilę w mikrofali.

Smacznego :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

treonina 22.12.2012 18:03
pyszne danie!
matesko 28.11.2012 10:03
smaczne
bursztynek 07.11.2012 21:26
jutro robię na obiad! zapowiada się smakowicie
Marta1986 12.08.2012 17:04
pycha
paula99926 18.06.2012 16:17
dziękuję :)
1j1o1l1a1 16.06.2012 22:14
smakowite na pewno :)
Hanna5 16.06.2012 19:41
muszę spróbować takie ziemniaki faszerowane

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak