Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

SOS DO COLESŁĄWA

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

majonez 3 łyżki
cukier puder 3 łyżeczki
ocet 2 łyżeczki
sól 1/4 łyżeczki
Pieprz czarny mielony Prymat 1/8 łyżeczki

Przepis i sposób przygotowania na: SOS DO COLESŁĄWA

Kroki postępowania

1
W miseczce umieszczam majonez, do którego dodaję ocet.
Krok 1 - SOS DO COLESŁĄWA foto
2
Do majonezu i octu dodaję cukier puder i dokładnie ucieram sos, aby nie było w nim grudek.
Krok 2 - SOS DO COLESŁĄWA foto
3
Sos doprawiam do smaku solą i pieprzem.
Krok 3 - SOS DO COLESŁĄWA foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ewelina47 13.07.2012 21:20
do czego można dodać taki sos ? bo z nazwy nie bardzo wiem
RenataZ-et 28.06.2012 20:26
pycha
Adamorek 28.06.2012 11:41
lubię go

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak