Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka faszerowane z pietruszką

2.0
(6)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jajko 5 szt
natka pietruszki do smaku
majonez 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka faszerowane z pietruszką

Jajka gotujemy na twardo. Wyjmujemy z nich żółtka tak aby nie uszkodzić białka. Zóltka roduszamy widelcem w misce i dodajemy posiekaną drono pietruszkę. Dodajemy majonez i wszystko dokładnie mieszamy aż powstanie jednolita maa. Masą jajeczną faszerujemy białka. W kubku rozrabiamy trzy łyżki majonezu z trzema łyżeczkami musztardy. Gotowe jajka polewamy sosem.
Smacznego !

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mic 29.04.2013 15:08
ja chce kilka sztuk;p
aisza1 26.04.2013 08:23
bardzo smaczne
MAR3STA 21.02.2013 18:39
pyszne jajeczka
Bernadeta1 22.09.2012 11:20
szybka i smaczna kolacja
Juleczka20 16.08.2012 10:11
pyszniutkie
jasiek 15.08.2012 19:23
bardzo smaczne
kasiek 06.08.2012 20:35
super jajka, ja lubię bardzo jajka faszerowane pod różną postacią
kanu83 12.07.2012 20:04
extra
Ewelina47 10.07.2012 21:09
fajny i szybki pomysł na niezłą przekąskę
jozefinach 30.06.2012 12:36
Uwielbiam jaja.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak