Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kompot z agrestu na zimę.

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

agrest 1 kg
cukier 0,5 kg
woda 2 l

Przepis i sposób przygotowania na: Kompot z agrestu na zimę.

Agrest umyć i włożyć do słoików (tak 1/3 lub pół słoika). Wodę zagotować z cukrem i zalać słoiki z agrestem. Następnie pasteryzować 20 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

adelajda 10.06.2013 09:18
smaczny kompocik
PIOTR11 02.02.2013 11:32
lubię agrest
Poison1988 28.12.2012 14:03
uwielbiam domowe kompoty!
maciek7 29.06.2012 22:12
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak