Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

grillowane szparagi w szynce parmeńskiej

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szparagi zielone 1 pęczek
sól
cukier
szynka parmeńska 15 plastrów

Przepis i sposób przygotowania na: grillowane szparagi w szynce parmeńskiej

szparagi umyć i ugotować w lekko osolonej i posłodzonej wodzie osączyć,plasterki szynki pokroić w długie paski i zawijać każdy osączony szparag układać na ruszcie i podgrzewać przez 5-10min. z dala od płomienia.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

MAR3STA 15.06.2012 19:04
to już wiem co sobie ugrilluję

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak