Składniki:
porcja włoszczyzny | |
puszka fasoli konserwowej | |
buraki | 3 |
mała puszka koncentratu pomidorowego | |
cebula | 1 |
smalcu | łyżka |
mąki | 0,5 łyżki |
sok buraczany w kartonie | |
ząbki czosnku | 2 |
kostka rosołowa | |
posiekanego koperku | 2-3 łyżki |
porcja włoszczyzny | |
puszka fasoli konserwowej | |
buraki | 3 |
mała puszka koncentratu pomidorowego | |
cebula | 1 |
smalcu | łyżka |
mąki | 0,5 łyżki |
sok buraczany w kartonie | |
ząbki czosnku | 2 |
kostka rosołowa | |
posiekanego koperku | 2-3 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: