Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

farsz do jajek

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

cebula 1 szt
czosnek 1 zabek
musztarda 1 łyz
majonez 1 łyż
ogórek konserwowy 1 szt
sól
pieprz
boczek wędzony 20 dkg

Przepis i sposób przygotowania na: farsz do jajek

boczek oraz cebulę i czosnek, ogórek drobno miksujemy doprawiamy do smaku i mieszamy z przyprawami możemy też dodać wydrążone żółtka i wszystko razem wymieszać. Farsz nakładamy na ugotowane jajka dekorujemy natką pietruszki

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kuchareczka2 31.08.2012 11:44
fajny
SmacznaPyza 14.06.2012 20:31
tylko do jajek się nadaje?

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak