Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pasta ryżowa

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

koncentart pomidorowy 1 słoik
pieczarki 40 dkg
cebula 6 szt
przypraw uniwersalna 1 szt
sól
pieprz
olej
Zioła prowansalskie suszone Prymat
ryż 1 opakowanie

Przepis i sposób przygotowania na: pasta ryżowa

ryz gotujemy do miekkosci na bulionie. Cebule drobno kroimy i smazymy na złoty kolor dodajemy pokrojone w paseczki pieczarki i chwile dusimy następnie dodajemy koncentrat i przyprawy oraz ryz i wszystko razem dusimy ok 5 min doprawiamy do smaku

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

artur7 11.03.2014 18:09
musi byc smaczne
Pietruszka 28.07.2012 16:08
ciekawy przepis
[email protected] 15.06.2012 17:00
Fajny pomysl

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak