Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Szparagowa w śmietanie

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasola szparagowa 50 dag
cebula biała 2 szt
śmietana 20 dag
sól, pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Szparagowa w śmietanie

Fasolkę myjemy, odcinamy końcówki, kroimy w 3-cm kawałki i gotujemy w osolonej wodzie. Odcedzamy, studzimy. Cebulę obieramy i kroimy w kostkę. Fasolkę mieszamy z cebulą i zalewamy śmietaną. Doprawiamy do smaku i mieszamy. Odstawiamy na 15 minut w chłodne miejsce. Podajemy z ziemniakami lub ryżem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak