Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wołowina w pieczarkach

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wołowina 50 dag
pieczarki 25 dag
cebula 1 duża
bulion warzywny 1 szklanka
śmietana
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Wołowina w pieczarkach

Cebule obrać, pokroić w kostkę, zeszklić na oleju. Dodać pieczarki pokrojone w kostkę, podsmażyć zalać bulionem, dodać śmietanę i jeszcze poddusić. Wołowinę pokroić w cienkie plasterki i podsmażyć. Solić dopiero na końcu. Podawać z sosem pieczarkowym.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

erym 12.02.2014 14:32
koniecznie wyprobuje na jutrzejszy obiad
Łukasz15 12.07.2013 08:30
bardzo dobre
Bernadeta1 19.06.2013 11:14
bardzo smaczne mięsko
Ewelina38 15.05.2013 09:30
wypasione danie, aż ślinka leci na samą myśl... :P)
barbara11561 13.04.2013 19:18
bardzo lubię takie połączenie mięsa z pieczarkami
junox 17.03.2013 10:45
lubię do mięs dodawać pieczarki
cooleczka 17.01.2013 14:39
zapowiada się fajnie
Beata23 26.12.2012 16:57
pycha
smakoszek 16.12.2012 21:27
świetna propozycja
kate.500 07.11.2012 09:48
pycha
Seba 28.09.2012 08:38
smaczna
Dorota59 12.08.2012 11:41
smaczna potrawa
Wacław 03.08.2012 09:06
pyszne danie !
Rybciia 20.07.2012 14:18
dla mnie super!!!
ankaryba 12.07.2012 12:59
to musi być pyszne :-)
Ada-Gaba 11.07.2012 07:14
doskonały obiad

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak