Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dip śliwkowy

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

powidła śliwkowe 2 łyżki
chrzan tarty 2 łyżki
twarożek 3 łyżki
sól, pieprz do smaku
kwaśna śmietana 2 łyżki
ocet winny do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Dip śliwkowy

Chrzan,powidła i twarożek mieszamy z kwaśną śmietaną. Dodajemy ocet winny oraz sól i pieprz. Mieszamy po czym dajemy do lodówki. Dip dobrze smakuje z kabanosem oraz do chipsów i słonych paluszków.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ada-Gaba 12.08.2012 09:08
fajny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak