Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Farsz do zapiekanek

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pieczarki 500 g
ser żółty 150 g
salami 150 g
papryka konserwowa 100 g
czosnek 2 ząbki
ziołowe ziarenka smaku 1 łyżeczka
sól, pieprz do smaku
groszek konserwowy 1 puszka
cebula 1 szt
natka pietruszki

Przepis i sposób przygotowania na: Farsz do zapiekanek

Pieczarki oczyścić, pokroić w plasterki, podsmażyć z odrobiną oliwy z cebulką pokrojoną w kostkę.
Po usmażeniu pieczarek z cebulą dodać do nich starty ser, pokrojoną w kostkę wędlinę,paprykę, groszek osączony z zalewy, natkę, pozostałe przyprawy do smaku i wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

cukiereczek 23.06.2012 08:30
smaczne
madagaskar 21.03.2011 21:34
super
pioge7 04.01.2011 15:59
mniam :)
ewelinapac 11.11.2010 15:06
fajne
darus 15.10.2010 14:08
super pomysł
wedith1 14.10.2010 19:51
Prosty, szybki ...i smaczny :D
luna19 05.10.2010 19:04
same pysznosci i jak kolorowo. super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak