Przepis i sposób przygotowania na: Farsz do zapiekanek
Po usmażeniu pieczarek z cebulą dodać do nich starty ser, pokrojoną w kostkę wędlinę,paprykę, groszek osączony z zalewy, natkę, pozostałe przyprawy do smaku i wymieszać.
pieczarki | 500 g |
ser żółty | 150 g |
salami | 150 g |
papryka konserwowa | 100 g |
czosnek | 2 ząbki |
ziołowe ziarenka smaku | 1 łyżeczka |
sól, pieprz | do smaku |
groszek konserwowy | 1 puszka |
cebula | 1 szt |
natka pietruszki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: