Składniki:
mleko | 150 ml |
jajko | 2 szt |
olej | 1/3 szkl |
cukier | 2/3 szkl |
mąka pszenna | 3 szkl |
drożdże | 5 dag |
sól | 1/2 łyżeczki |
rabarbar | 1/2 kg |
kruszonka | |
masło | 10 dag |
mąka | 10 dag |
cukier kryształ | 10 dag |
cukier waniliowy | 2 łyżeczki |
mleko | 150 ml |
jajko | 2 szt |
olej | 1/3 szkl |
cukier | 2/3 szkl |
mąka pszenna | 3 szkl |
drożdże | 5 dag |
sól | 1/2 łyżeczki |
rabarbar | 1/2 kg |
kruszonka | |
masło | 10 dag |
mąka | 10 dag |
cukier kryształ | 10 dag |
cukier waniliowy | 2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: