Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Twarożek z rzodkiewką

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

twaróg 500 g
rzodkiew 1 pęczek
szczypiorek 1 pęczek
czosnek 2 ząbki
mleko
sól szczypta
pieprz szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: Twarożek z rzodkiewką

Ser rozgniatamy dodajemy szczypiorek lub pietruszkę, pokrojoną w talarki rzodkiewkę oraz czosnek przeciśnięty przez praskę. Całość doprawiamy solą i pieprzem. By ser miał bardziej mokrą konsystencję dolewamy mleka. Proporcję składników dobieramy wedle własnych upodobań :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Rafał10 14.06.2012 08:56
super pomysł

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak